Concentració de cotxes antics a Sant Cugat a càrrec del Club d'Amics de Volkswagen de Catalunya


  • Comparteix:

Una cinquantena de cotxes antics s'han concentrat aquest dissabte al carrer Josefina Mascareñas per commemorar el 25è aniversari del Club d'Amics de Volkswagen de Catalunya. Sant Cugat ha estat la meta d'un rally tour que han organitzat per tot Barcelona. Els participants han hagut de contestar unes preguntes i fer-se fotos a diferents estacions per demostrar que hi han arribat.

Els vehicles han acabat el rally amb més d'una hora de retard. La competició però, era més aviat simbòlica i el pretext d'organitzar una trobada. Una vegada a Sant Cugat, els participants han pogut gaudir d'un dinar i una visita guiada al Monestir.

Un dels membres de l'organització del Club d'Amics de Volkswagen de Catalunya, Aina Marcet, explica què significa per ells l'associació.

Aina Marcet

Quedem el cap de setmana i parlem sobre els cotxes antics. Per nosaltres és una afició, una manera de passar l'estona i fins i tot per alguns, de viure.



Alguns dels socis del Club d'Amics de Volkswagen de Catalunya parlen sobre els seus models.

Socis del club Amics de Volswagen

Jo el vaig comprar de segona mà espatllat i el vaig arreglar. / Aquesta furgoneta la vam trobar a París. / Des de petit que m'agrada aquest món i quan he tingut els diners me l'he comprat.





La jornada ha finalitzat a les vuit del vespre amb l'entrega de premis als tres primers participants que han completat totes les proves i han arribat a Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.