El Consell de Joventut continua l'elaboració del Pla Local de Joves


  • Comparteix:

El Consell Local de Joventut s'ha tornat a reunir per continuar l'elaboració del Pla Local de Joves. El seu objectiu és fer-lo a partir del màxim nombre d'experiències que puguin recopilar. Aquesta reunió es produeix després de les crítiques de les Joventuts Socialistes de Sant Cugat (JSC) denunciant que el Consell estava paralitzat.

Amb l'elaboració d'aquest pla el consell vol dotar l'Ajuntament d'un document consultiu on es recullin les preocupacions i necessitats dels joves de la ciutat. El consell desitja que el text resultant sigui representatiu i per això intentaran comptar amb la col·laboració d'entitats juvenils a banda de persones a títol individual. Alba Johé, membre del consell, explica com cercaran aquesta participació.

Alba Johé

Volem que el màxim nombre de gent del poble vinguin al Consell per fer-lo el més representatiu possible


En la reunió celebrada el passat dimarts, també es va fer una valoració de com han anat les coses fins ara i de quines mesures es poden fer per reactivar el consell i fer que sigui representatiu. D'altra banda, des del consell es confia que properament es pugui posar en marxa el seu espai a la Masia de Torreblanca tot i que no tenen una data fixa.

Recordem que la setmana passada les Joventuts Socialistes de Sant Cugat van criticar que el Consell Local de Joves està parat després de més d'un any i mig de la seva creació. Per la seva banda, la regidora de Serveis Personals va explicar la dificultat de trobar joves que estiguessin de manera permanent dins el Consell per poder treballar de manera continuada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.