Atena Dones atura la seva activitat a l'espera de trobar un relleu a la presidència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'associació Atena Dones paralitza la seva activitat a l'espera de trobar un relleu en la presidència. La màxima responsable de l'entitat ha explicat que la societat ha avançat molt al llarg dels anys i la tasca d'Atena no és tan necessària. Àngels Antiga no descarta reprendre l'activitat en el futur.

Després de més de 10 anys Atena Dones atura la seva activitat. Àngels Antiga ha explicat que ha estat una decisió molt pensada i difícil de prendre. Són declaracions a Cugat.cat.

Àngels Antiga

És una decisió molt valorada. Ens trobem que l'associacionisme està en crisi i els actes no tenien la resposta esperada.


Antiga ha destacat que amb el pas dels anys la societat ha anat canviant i ja s'han assolit molts objectius de l'entitat, com la Llei de la Igualtat.

Àngels Antiga no descarta remprendre l'activitat en el futur.

Àngels Antiga

Ens vam posar en contacte amb les associades i la gent vinculada amb Atena per dir que estarem aquí i no ens fem enrera de cap creença i en qualsevol moment si surt alguna cosa donarem suport.


En l'actualitat Atena Dones compta amb més d'un centenar d'associades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.