L'EMD de Valldoreix entrega els premis del Concurs de Dibuix de Nadales


Temes relacionats

El Casal d'Avis de Valldoreix celebra el 24è aniversari (22/mai/08)


  • Comparteix:

Noa Ortíz, de segon de primària, i Magdeh Kalil, de primer, han estat les guanyadores del Concurs de Dibuix de Nadales de Valldoreix. L'entrega de premis ha tingut lloc al CEIP Ferran i Clua aquesta setmana. El Casal d'Avis de Valldoreix també ha celebrat les festes amb el tradicional berenar de nadal, al qual han assistit més de 200 persones.

Els dibuixos guanyadors seran el motiu principal de la nadala que s'entregarà als veïns, entitats i associacions del municipi per felicitar les festes nadalenques. Les guanyadores han rebut un bloc de dibuix i una caixa de pintures i colors, i la resta d'alumnes del centre també han obtingut material artístic per l'escola. L'acte d'entrega de premis ha finalitzat amb una cantada de nadales per part dels nens de l'escola.

D'altra banda, el Casal d'Avis de Valldoreix ha celebrat aquesta setmana el tradicional berenar de Nadal a la Nau de Cultura del municipi. L'acte ha comptat amb més de 200 persones, entre les quals hi havia la presidenta de l'EMD Montserrat Turu i el vicepresident Josep Puig. La celebració ha consistit en tot un seguit de parlaments i ha finalitzat amb una audició de cançons de Nadal, l'entrega dels regals propis del casal i el lliurament d'un lot de Nadal per cada un dels associats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.