Avui se celebra, a Cugat.cat, el sorteig de les dues paneres gentilesa dels comerços santcugatencs


Temes relacionats

Les paneres de Ràdio Sant Cugat endolceixen el Nadal a dues famílies (21/des/07)

Ràdio Sant Cugat sorteja dues paneres entre els seus oïents ( 4/des/07)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la panera.

Imatge d'arxiu de la panera.

Aquest matí se celebrarà el sorteig de les dues paneres que Cugat.cat, amb la gentilesa dels comerços i botigues de la ciutat, rifa entre els seus oients i usuaris del diari electrònic. La novetat d'enguany ha estat que, a part de les trucades a la ràdio, també s'hi ha pogut participar via correu electrònic. Aquest any s'han batut tots els rècords de participació amb més de 150 persones entre trucades i correus electrònics.

El sorteig el podran seguir en directe a tres quarts d'una al programa 'Roda d'amics', presentat per Pere Pahissa i Joan Fàbregas. La responsable de continguts especials, Sílvia González, ha valorat molt positivament aquest èxit de participació gràcies a la nova vessant multimèdia que té Cugat.cat.

Sílvia González

Estem contents de la participació, hem mantingut la participació radiofònica, i hem comprovat que la gent opta per participar a través d'Internet.


Les paneres, valorades en 180 euros cadascuna, se sortejaran al programa 'Roda d'amics' avui a tres quarts d'una i la mà innocent serà un dels comerciants de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.