Aprimar-se i deixar de fumar, propòsits dels santcugatencs pel 2009


  • Comparteix:

Els propòsits d'any nou es comencen a notar als gimnasos i les farmàcies de la ciutat. Molts santcugatencs opten per estrenar l'any fent exercici físic o provant dietes per aprimar-se. Les farmàcies consultades per Cugat.cat han notat un augment de les consultes per deixar de fumar, l'altre gran objectiu fixat amb el canvi d'any. El gimnàs municipal també ha notat una major afluència de clients coincidint amb l'inici de l'any.

Al començar l'any sempre es renoven les intencions i objectius, i la salut i l'estètica ocupen sempre un lloc destacat entre les noves prioritats de l'any.

A la farmàcia Salavert han notat com cada vegada més gent s'ha interessat per productes i mètodes per deixar de fumar. Així ho ha explicat a Cugat.cat la farmacèutica Victòria Gené.

Victòria Gené

Ens demanen més productes per deixar de fumar, sobretot xiclets.


Perdre pes és un altre dels propòsits més generalitzats al començar un nou any. Al gimnàs Eurofitness Sant Cugat han notat un augment en l'afluència de clients. Escoltem la tècnica de fitness Sònia Guien.

Sònia Guien

Practiquen activitats d'impacte alt, ara venen a cremar els torrons.


Tant les farmàcies com els centres esportius consultats coincideixen a assenyalar el gener i el setembre com els mesos on la gent està més motivada per canviar els hàbits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.