L'accessibilitat s'instal·la a la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat serà totalment accessible per als sords, incloent traducció simultània en llenguatge de signes i subtítols en els vídeos de presentació de les candidatures. Aquesta és una de les principals novetats de la gala d'enguany, que per primera vegada també s'ambientarà en el món del circ. Les entrades són gratuïtes i es poden passar a recollir a partir de dilluns que ve a l'Oficina de Turisme.

Les acrobàcies del Circ Raluy, l'actuació de la soprano Júlia Farrés i la completa accessibilitat faran diferent la gala d'aquesta quarta edició dels premis. Una gala que aquest any coincideix amb la cerimònia dels Òscars, el diumenge 22, i que com sempre se celebrarà al Teatre-Auditori.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, concreta les novetats en matèria d'accessibilitat i assegura que la voluntat és extendre-les a tots els actes organitzats per l'Ajuntament.

Carmela Fortuny

És una manera de començar a fer accessibles els actes que es fan a la ciutat. Hi haurà traducció simultània, subtítols i lectura de llavis.





El director del Circ Raluy, Carles Raluy, avança què es podrà veure en aquesta gala ambientada en el circ.

Carles Raluy

Hi haurà diverses atraccions, com funambulisme, dansa clàssica i un pallasso que actuarà durant tota la gala.


De la seva banda, el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha revelat que les tres candidatures que van per davant, tenint en compte només els vots que s'han fet fins ara a través d'internet, són la Marxa Infantil, la jugadora d'hoquei Júlia Menéndez i el cineasta Ramon Costafreda.

El període tant per fer candidatures com per fer votacions de suport s'acaba aquest mateix divendres. Després, el jurat decidirà quins són els cinc guanyadors.

Les entrades per assistir a la gala són gratuïtes, i es podran recollir a partir del proper dilluns a l'Oficina de Turisme. Se'n facilitaran dues per persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.