Primer dia a ple rendiment del campus d'Esade, que acull 1.500 alumnes


Temes relacionats

Creapolis convertirà la meitat del Centre Borja en un hotel (26/feb/09)

Esade supera el primer dia de classe a Sant Cugat ( 3/feb/09)

Primera visita d'obres al campus d'Esade a Sant Cugat (10/des/08)


  • Comparteix:

El campus d'Esade rep avui per primera vegada els 1.500 alumnes que estudiaran al centre de l'avinguda de Torre Blanca. D'aquesta manera, les instal·lacions tanquen un període de proves que s'ha allargat durant dues setmanes.

En el primer dia a ple rendiment del campus d'Esade, alumnes de fins a 40 nacionalitats es reuniran amb el director general d'Esade, Carlos Losada, i el degà de l'escola de negocis, Alfons Sauquet. Aquests 1.500 estudiants es divideixen entre els matriculats en el grau de direcció d'empreses i els del 'master of science'.

El director executiu de programes universitaris d'Esade, Carlo Gallucci, defineix a grans trets les característiques del campus, adaptat a la metodologia d'estudi d'Esade i a les exigències del Pla Bolonya.

Carlo Galucci

Són instal·lacions d'última generació, dissenyades perquè els alumnes treguin el màxim partit dels seus estudis.


El campus ocupa gairebé 22.000 metres quadrats repartits entre l'edifici docent i la residència universitària. Al mateix temps, aquest espai acollirà el centre de promoció empresarial Creapolis i, més endavant, un hotel que s'ubicarà a una de les ales del Centre Borja.

Una nova línia d'autobús, la L-8, uneix l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Cugat amb el campus d'Esade. El bus surt cada quart d'hora del carrer Safareigs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.