L'actualitat política i els clàssics, protagonistes del Carnaval


Temes relacionats

Centenars de persones surten als carrers de Sant Cugat per gaudir del Carnaval (21/feb/09)


  • Comparteix:

L'actualitat política de la nostra ciutat i els grans clàssics han estat els protagonistes de la vintena de comparses que han desfilat en el Carnaval de la ciutat. 'Guitar Heroe' ha estat la comparsa guanyadora del concurs d'enguany amb un premi valorat en 500 euros. 'Els globus' de fira han aconseguit el segon premi de 300 euros.

Centenars de persones han omplert de color el vespre de dissabte amb una rua que ha començat a la plaça Doctor Galtés i ha seguit el seu recorregut fins arribar a la plaça d'Octavià. Un cop allí, l'escenari ha estat la plataforma on les diferents comparses han pogut lluir les seves disfresses. La imaginació ha jugat un paper bàsic on moltes de les disfresses han estat fetes a mà pels participants.

Entre els protagonistes, ha destacat un Lluís Recoder que ha recreat la recent inauguració de la universitat 'Esade-creapeles' a Sant Cugat. Els participants han ballat a ritme de la cançó d'Amparanoia 'hacer dinero'. Un ball a l'estil de Bollywood també ha animat a centenars de persones que s'han concentrat a la plaça d'Octavià per gaudir d'un concurs de disfresses on no hi ha faltat la crítica ni les reivindicacions.

Alguns dels participans han explicat la temàtica de les seves disfresses.

Participants

Som els castellers i venim representant els Jocs Olímpics. / Com a alcalde Recoder dono la benvinguda a Esade. / Nosaltres anem de Bollywood. / Nosaltres som l'Esbart i tenim un local de cartró.




La nit de Carnaval a Sant Cugat s'ha tancat amb el cercatasques, on les diferents comparses han continuat la festa per diversos bars i locals de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I on són la resta de comparses??? On són els magnífics Globetrotters i les seves Cheerleaders?? Tothom fa declaracions, fins i tot els Lemmings...

Un globetrotter \. Enviat el 22/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.