La protecció de Collserola, a la manifestació d'Ecologistes de Catalunya


  • Comparteix:

La protecció de Collserola és una de les reivindicacions

La protecció de Collserola és una de les reivindicacions

La protecció de Collserola i la seva declaració com a Parc Natural serà una de les reivindicacions de la manifestació que Ecologistes de Catalunya ha convocat per diumenge de la setmana vinent. L'organització marxarà pels carrers de Barcelona amb unes 150 entitats per protestar contra les polítiques medioambientals del govern de la Generalitat.

La protesta arrencarà a les onze del matí a la plaça Catalunya i recorrerà els carrers de Barcelona fins a la plaça Sant Jaume, on es llegirà un manifest. L'objectiu és denunciar la que consideren una 'mala política de defensa del medi natural' del govern en diversos àmbits. Un d'aquests és la protecció de Collserola i la seva declaració com a Parc Natural.

Ecologistes de Catalunya reivindica la declaració de l'espai com a Parc Natural, però també demana que se'n faci una regulació dels possibles usos. Ho explica Mercè Girona, membre de la plataforma.

Mercè Girona

És molt important ser intransigents amb què hi ha d'haver la forma legal de protecció de la serra de Collserola amb un pla de regulació dels usos del parc.



Més de 140 entitats ja han confirmat la seva assistència, tot i que Ecologistes de Catalunya espera la participació d'entre 150 i 200 organitzacions. La Plataforma de Collserola és una de les associacions que el dia 22 marxaran pels carrers de Barcelona. Escoltem un dels seus membres, Oleguer Farràs.

Oleguer Farràs

No prioritzem que Collserol sigui Parc Natural perquè el que hi ha previst per decret no és el parc que nosaltres volem.






La marxa sortirà de la plaça Catalunya de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.