Nova crida a donar sang abans de les vacances de Setmana Santa


  • Comparteix:

Un santcugatenc dóna sang en una edició anterior

Un santcugatenc dóna sang en una edició anterior

Els santcugatencs poden donar sang aquesta tarda a les unitats mòbils del Banc de Sang i Teixits de Catalunya que s'instal·laran a la seu de Creu Roja. La responsable de promoció del Banc de Sang, Carme Díaz, ha remarcat la importància d'aquesta campanya de Setmana Santa i ha felicitat Sant Cugat per ser una de les ciutats amb més donacions per habitant.

Des de les quatre de la tarda i fins les nou del vespre, la seu local de Creu Roja Sant Cugat-Rubí acollirà una nova jornada de donació da sang. En una entrevista a Cugat.cat, la responsable de promoció del Banc de Sang i Teixits, Carme Díaz, ha destacat la importància d'aquesta campanya.

Carme Díaz

La donació de sang és necessària i s'ha de fer. Abans de fer les donacions fem un control de salut dels donants.




D'altra banda, Díaz ha explicat que la mitjana comarcal de donacions de sang és de 34 litres per cada 1.000 habitants i any. Sant Cugat es troba lleugerament per sota de la mitjana, amb 32,5 litres de mitjana, un bon nivell tenint en compte que es tracta d'una de les ciutats més grans del Vallès Occidental.

Carme Díaz

No és el primer municipi, però està molt aprop de la mitjana comarcal. És una de les ciutats més grans i costa més pujar la mitjana.




La propera cita a la ciutat per donar sang serà el dimarts de la setmana vinent, al CAP Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.