L'inquietant 'Señales del futuro' arriba a la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

Cartell promocional de 'Dragonball evolution'

Cartell promocional de 'Dragonball evolution'

La producció nord-americana 'Señales del futuro' és una de les estrenes d'aquest dimecres als cinemes de Sant Cugat. La pel·lícula està protagonitzada per Nicolas Cage en el paper d'un professor d'astronomia vidu que obre una càpsula del temps que conté prediccions de fets terribles que ja han succeït i d'altres que encara no han fet. La comèdia espanyola 'Al final del camino' del director Roberto Santiago i el salt a la gran pantalla de 'Dragonball evolution' completen les estrenes del les sales de cinema locals.

'Señales del futuro' és un thriller d'acció dirigit per Alex Proyas, director també de 'El Cuervo' i més recentment 'Yo, Robot', i narra l'intent de Nicolas Cage per desxifrar un seguit d'inquietants prediccions futures i evitar que es compleixin.

La comèdia espanyola 'Al final del camino' del director Roberto Santiago narra la història de dos periodistes, protagonitzats per Fernando Tejero i Malena Alterio, que s'odien però fingeixen ser parella per fer un reportatge sobre un gurú que soluciona crisis de parella fent-los recorre el Camí de Santiago.

Finalment, la producció nord-americana 'Dragonball evolution' trasllada la famosa sèrie japonesa basada en el còmic d'Akira Toriyama a la gran pantalla amb James Wong com a director i guionista.

Els cinemes de la ciutat han estrenat els film aquest dimecres per causa de les festivitats de Setmana Santa. A més de les estrenes, aquests dies a Sant Cugat també es pot veure 'Gran Torino' amb Clint Eastwood, 'Los abrazos rotos' amb Penélope Cruz, 'Duplicity' amb Clive Owen i Julia Roberts, la pel·lícula d'animació 'Monsters vs aliens' i la sensació de l'última edició dels Oscar 'Slumdog Millionaire', del director Danny Boyle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.