Sant Cugat s'atura quinze minuts per aturar la guerra contra l'Iraq


  • Comparteix:

Unes 200 persones s'han concentrat a la plaça de Barcelona amb pancartes i cartells per dir no a la guerra

Unes 200 persones s'han concentrat a la plaça de Barcelona amb pancartes i cartells per dir no a la guerra

Sant Cugat s'ha sumat a l'aturada de 15 minuts contra la guerra que ha convocat la Confederació Europea de Sindicats. La majoria de treballadors de l'Ajuntament ha secundat la protesta i s'han concentrat davant la casa consistorial. Alguns comerços i empreses privades també s'han sumat a la protesta i han baixat les seves persianes.

Ràdio Sant Cugat també s'ha sumat a la protesta i ha aturat la seva programació habitual per emetre un espai musical durant els 15 minuts de l'aturada. Més de 200 persones s'han concentrat a la plaça de Barcelona, amb cartells i enganxines contra la guerra.

La secretària general de la secció sindical d'UGT a l'Ajuntament, Lidiana Buixadera, ha remarcat que la concentració dels treballadors municipals demostra la implicació de la gent en aquesta aturada a nivell europeu:

Lidiana Buixadera

Estic molt contenta amb la resposta de la gent de l'Ajuntament


L'alcalde Lluís Recoder també ha aturat la seva feina habitual i s'ha concentrat a la plaça de Barcelona. Recoder ha expressat el desig que sigui molta la gent que protesti contra la guerra.

Lluís Recoder

El moment que vivim mereix que tothom dediqui un esforç a dir no a aquesta guerra que ja s'anuncia


Els actes d'avui tindran continuïtat demà amb una cadena humana per unir el consolat dels Estats Units i la seu del PP a Barcelona. La plataforma Aturem la Guerra ha triat aquests dos punts com a símbol dels promotors de la guerra contra l'Iraq.

La cadena començarà a les cinc de la tarda i tindrà set enllaços: el passeig Reina Elisenda, les places de Sarrià, Artós i Prat de la Riba, la confluència entre Diagonal i l'avinguda de Sarrià, la plaça Francesc Macià i el carrer Urgell amb Buenos Aires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.