Aturem la Guerra crida els santcugatencs a manifestar-se en cas que comenci el conflicte


  • Comparteix:

En cas que esxlati la guerra a l'Iraq, la Plataforma Aturem la Guerra convoca tots els santcugatencs a concentrar-se a la plaça de Barcelona. L'entitat, que està preparant accions com una consulta popular, ja ha posat a disposició de la ciutadania cartells i banderoles contràries a la guerra per penjar als balcons i aparadors de comerços amb el lema 'No a la guerra'.

La Plataforma Aturem la Guerra prepara una consulta popular i el repartiment de propaganda per condemnar qualsevol atac i intervenció militar a l'Iraq tot i que sigui amb el vistiplau de l'ONU. A més, l'atac a l'Iraq es vol basar en l'existència d'unes armes de destrucció massiva que encara no s'ha provat que existeixen. El director de l'Ateneu i un dels portaveus de la plataforma, Ramon Pros, anima als ciutadans a involucrar-se en aquesta protesta:

Ramon Pros

Estem fent material perquè la gent de San Cugat el pugui penjar al balcó


La plataforma pretén fer una crida de desobediència i a la no col·laboració amb totes aquelles mesures que afavoreixin la guerra. Aquesta entitat exigeix l'aixecament immediat de l'embargament a aquest poble des de fa més de dotze anys i que ha dut a la població la fam, la misèria i la desesperança.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.