Almenys un santcugatenc entre els detinguts en l'operació contra els Àngels de l'Infern


Temes relacionats

Registres a domicilis de Sant Cugat en l'operació policial contra els Àngels de l'Infern (22/abr/09)


  • Comparteix:

Un moment de l'operació policial

Un moment de l'operació policial

Almenys un dels detinguts en l'operació contra els Àngels de l'Infern de la setmana passada és de Sant Cugat. Ho han confirmat fonts de Mossos d'Esquadra a Cugat.cat. Fins ara només es tenia constància d'un registre policial a la ciutat en el marc d'aquesta operació.

En l'operació, s'hi van detenir 22 persones a tot l'Estat vinculades a la banda dels Àngels de l'Infern. Als detinguts se'ls relaciona amb el tràfic de drogues i d'armes, i se'ls acusa d'associació il·lícita i extorsió.

En el moment de l'actuació policial, fonts dels cossos de seguretat van informar que s'havia fet un registre a Sant Cugat, però no van concretar si hi havia hagut detinguts com s'ha sabut ara.

A banda de Sant Cugat, es van fer escorcolls a Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Vilafranca del Penedès i Rubí. Entre el material que s'hi va confiscar, hi havia armes, armilles antibala, un kilo de cocaïna i llibres d'ideologia neonazi, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.