Alumnes de l'Escola de Música presenten a l'Ajuntament 1.500 signatures que reclamen el conservatori


  • Comparteix:

Els alumnes d'últim curs de l'Escola de Música Victòria dels Àngels presenten avui a l'Ajuntament 1.500 signatures per a demanar la conversió del centre en conservatori. No obstant, a l'entrevista que els estudiants i l'AMPA mantindran amb l'alcalde dilluns, demanaran que l'escola imparteixi, com a mínim, el cinquè curs de grau mig.

Actualment, el centre municipal només ofereix dos dels tres cicles de grau mig. Per aquest motiu, els alumnes de quart curs han de finalitzar els estudis als conservatoris de Terrassa i Sabadell. Uns conservatoris que, en el present curs, només tenen una plaça vacant.

Davant la impossibilitat d'obtenir la titulació a la comarca, els estudiants demanen a l'Ajuntament que facin el possible per a convertir l'escola municipal en un conservatori. Tot i així, els alumnes proposaran a l'alcalde dilluns, en una entrevista, que el centre pugui impartir el penúltim curs. A més, els afectats estan disposats a realitzar els estudis pendents a qualsevol espai de la ciutat. Ho explica Lucas Preire, membre del Consell Escolar del centre:

Lucas Peire

Ens agradaria cursar els últims cursos a la ciutat


A la trobada amb l'alcalde, els estudiants i l'AMPA presentaran un estudi amb propostes per a la transformació del centre en conservatori. Recordem que la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, va anunciar que l'Escola Victòria dels Àngels té moltes possibilitats per a convertir-se en el tercer conservatori del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.