Josep Baeta: 'És pràcticament impossible complir la normativa de sanitat dels bars i restaurants'


  • Comparteix:

Els bars i restaurants tenen problemes per complir al peu de la lletra la normativa de sanitat

Els bars i restaurants tenen problemes per complir al peu de la lletra la normativa de sanitat

El president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, Josep Baeta, afirma que és pràcticament impossible per part dels bars i restaurants complir la normativa sanitària. Baeta ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que els establiments familiars són els que tenen més problemes en aquest sentit i que la crisi ha contribuït a agreujar-los.

Baeta afirma que la inspecció dels locals varia en funció de la interpretació i aplicació de la normativa que fa l'inspector, i que a Sant Cugat aquesta normativa és més exigent.

El president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, Josep Baeta, explica la problemàtica que ocasiona la normativa actual.

Josep Baeta

És una normativa molt complicada. Si s'intentés complir al peu de la lletra només funcionaria al Bulli i als Mc Donald's. A la restauració tradicional li és pràcticament impossible complir-la.



Segons Baeta, el fet que el sector de l'oci sigui prescindible per molta gent i que el col·lectiu de la restauració estigui molt desunit perjudica els establiments i no permet reivindicar una normativa diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.