L'AJSC entrega a l'Ajuntament 300 signatures en protesta pels incidents de Barraques de l'any passat


  • Comparteix:

L'AJSC ha entregat a l'Ajuntament 300 signatures

L'AJSC ha entregat a l'Ajuntament 300 signatures

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) ha entregat aquest divendres 300 signatures per exigir responsabilitats al regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, pels incidents en l'edició anterior de Barraques. L'entitat assegura que mentre el procés judicial continuï obert mantindrà les seves accions contra el que consideren una 'actitud prepotent' de la Policia Local i el regidor.

Després de llegir un manifest a les portes del consistori, membres de l'AJSC han entregat els plecs amb les 300 signatures, recollides en els darrers dos mesos, que denuncien el procés obert arran dels incidents de Barraques de l'any passat.

El portaveu de l'assemblea, Albert Artigas, ha recordat altres actuacions que consideren excessives per part de les forces de seguretat locals.

Albert Artigas

Si no hi ha resolució seguirem denunciant els abusos de la Policia Local, com les càmeres o les multes a la Guitza.


El col·lectiu assegura que continuaran amb la seva campanya per evitar que s'oblidin els fets i denunciar el que consideren una 'actitud prepotent' del regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.