La nit de Sant Joan es viu amb relativa normalitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els petards, protagonistes de la nit

Els petards, protagonistes de la nit

Sant Cugat ha viscut la nit de Sant Joan sense incidències destacades i dins la normalitat d'altres anys. Així ho han dit fonts de la Policia Local a Cugat.cat, que han explicat que s'han cremat 19 contenidors, alguns semàfors han quedat malmesos, s'ha trencat una marquesina d'autobús, un cotxe bolcat i un altre també cremat. El cos policial ha afegit que s'han produït danys als vidres d'una escola privada i als d'una escola bressol, a causa dels petards, tot i que no han volgut especificar els noms dels centres escolars.

La mesa de coordinació de la nit de Sant Joan ha estat formada per tres vehicles de l'ADF, amb set voluntaris, dos cotxes de Protecció Civil, amb sis voluntaris, així com membres del cos de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat.

L'operatiu especial ha incautat petards de tercera classe, com trons, a menors, així com diferents substàncies estupefaents en els diversos controls d'alcoholèmia i de droga que han ubicat a diversos punts de la ciutat.

Durant la nit no s'ha produït cap detenció i, tot i els danys materials, només ha resultat ferit un nen de sis anys amb lesions lleus per l'explosió d'un petard.

Des de la Policia Local valoren positivament la nit i asseguren que les incidències d'aquesta última revetlla de Sant Joan estan dins la normalitat i són similars a les d'anys anteriors.



  • Comparteix:

COMENTARIS

un cotxe volcat i un altre cremat? jo crec que això no és "normalitat"

jordi. Enviat el 24/jun/09


El nen de sis anys ferit lleu (ferida a la còrnia i cremades a la cara) és el meu fill. Uns brètols van tirar un petard molt gros per sobre del mur de la zona comunitaria. El meu fill i uns altres nens es banyaven a la piscina i el petard va explotar, dins l'aigua per sort, a la cara del meu fill. Vull donar gràcies al meus veins que ens van ajudar, a la Guàrdia Urbana, a Protecció Civil. I vull donar també les "gràcies" als pares dels brètols per la bona educació i empatia pels demés que els hi han donat. Sort que tot a quedat en un bon ensurt.

Raquel. Enviat el 24/jun/09


Es trist, però a l\'hora lògic i normal el fet de mal-manipular certs petards, (classe III), sense la formació adient, son autentiques petites bombes, i el més greu es que aquest petards son utilitzats per menors sense la tutela d\'adults que, en la majoria d’ocasions, son els que han facilitat i permés l\'us. Lo estrany es que no passin més coses.

Paparium. Enviat el 25/jun/09


no es parla de normalitat, sino de relativa normalitat, es a dir, del que passa cada any

huapoltepec. Enviat el 25/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.