Ràdio Sant Cugat emetrà un programa de deu hores de durada en contra de la guerra


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat prepara una marató radiofònica pel proper 12 d'abril per mostrar el seu rebuig per la intervenció militar a l'Iraq. Aquest programa especial, de 10 hores de durada, s'emetrà des de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda sense interrupció.

El programa, anomenat 'Veus per la pau', es farà en directe des del carrer Sant Jordi. L'objectiu dels responsables de l'emissora és aportar el seu gra de sorra a les manifestacions en contra d'una guerra que qualifiquen d'injusta i il·legal. La marató, la primera que organitza la ràdio, estarà oberta a totes les aportacions dels ciutadans tal i com explica Ramon Luque, coordinador de programes especials.

Ramon Luque

Volem que sigui un programa obert a la ciutat i obert als ciutadans


L'emissora col·locarà un micròfon a disposició de tothom que vulgui expressar la seva opinió en contra de la guerra sempre que es faci amb respecte cap a tothom. El programa també comptarà amb actuacions musicals en directe i es llegiran poemes i articles d'opinió apareguts a la premsa en contra de la guerra. Finalment, es contactarà amb ciutadans que viuen a l'estranger perquè expliquin com es viu el conflicte en diferents països del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.