Sant Cugat s'atura una setmana més contra la guerra de l'Iraq


  • Comparteix:

Més de 60 persones s'han concentrat aquest migdia a la plaça Barcelona per seguir l'aturada de quinze minuts convocada pels sindicats com a mostra de protesta contra la guerra d'Iraq. Tot i que l'afluència de participació ha disminuït respecte a convocatòries anteriors, els sindicats estan satisfets de la resposta ciutadana setmana rere setmana.

Per tercera vegada consecutiva, els ciutadans han deixat la feina durant un quart d'hora i s'han reunit davant l'Ajuntament per mostrar el seu no rotund al conflicte armat. Una seixantena de persones han acudit a la convocatòria dels sindicats, tot i que el nombre de participants ha disminuït respecte la setmana passada.

No obstant, la secretaria d'organització de la Federació de Serveis Públics de la UGT a la comarca, Lidiana Buixadera, ha remarcat la importància del suport ciutadà:

Lidiana Buixadera

Això dóna ànims, la gent fent la cassolada els dimecres, ara aquí.. Diem no a la guerra i demanem la dimissió d'Aznar


L'alcalde, present a la concentració, també ha elogiat la solidaritat dels santcugatencs i ha remarcat que aquesta és la forma d'oposar-se a la intervenció armada a territori iraquià. Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Aquesta és la nostra forma d'expressar el nostre desacord i incomprensió contra la guerra i el paper que juga Espanya en aquest conflicte


Recordem que les mobilitzacions ciutadanes a favor de la pau continuen aquest vespre. La plataforma Aturem la Guerra ha convocat a les 8 una concentració silenciosa a la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.