Cercós dedica el pregó de la Floresta a demanar solucions a les mancances del districte


  • Comparteix:

Un pregó reivindicatiu ha servit a la florestana Maite Cercós per recodar a l'Ajuntament les mancances que pateix el districte. Aquesta veïna i comerciant de la zona ha volgut defensar les potencialitats de la Floresta, tot i la necessitat de millores. D'aquesta manera, Cercós ha tancat el primer dia de celebracions davant més d'un centenar de veïns que s'han aplegat a les escales Emili Rañé.

La Floresta ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la seva Festa Major. Una partida d'escacs ha encetat al matí les celebracions que s'allargaran fins al cap de setmana vinent.



Com qualsevol festa grossa, el pregó ha obert oficialment la celebració. La florestana Maite Cercós ha estat la pregonera d'enguany, que ha dedicat el seu discurs a demanar millores per al districte.

Maite Cercós

L'Ajuntament ha fet moltes coses però em preocupa que hi ha molta brutícia. Està poc cuidat. Sempre demanen que actuï la Policia a la plaça de l'Estació.




Unes 120 persones han escoltat el pregó de Cercós i han compartit les seves reivindicacions.

Veïns

No tenim quiosc. / Falten carrers per asfaltar. / A Sant Cugat tot està molt maco i aquí falten coses per fer.




Aquest primer dia festiu ha acabat amb l'actuació de 'Els Carajillos' que posat la nota musical a un cap de setmana que acollirà una desena d'activitats al llarg d'aquests dos dies.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.