Ansaldo, amb la millor nota de la selectivitat de l'any passat, supera amb èxit el primer any d'universitat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Eduard Ansaldo

Imatge d'arxiu de l'Eduard Ansaldo

El santcugatenc Eduard Ansaldo, estudiant amb la millor nota de la selectivitat de tot Catalunya l'any passat, ha superat satisfactòriament totes les assignatures en el seu primer any com a universitari. Ansaldo estudia Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i afirma que el canvi de l'institut a la facultat ha estat dur però positiu perquè ha començat a estudiar el que li agrada.

El seu 9,94 a la selectivitat va ser la millor nota de Catalunya i li va permetre començar els estudis de Biotecnologia a la UAB. Ansaldo afirma que la clau d'uns bons resultats és portar totes les assignatures al dia.

Ansaldo explica a Cugat.cat els avantatges i els inconvenients de la universitat.

eduard ansaldo

Un dels avantatges és que estudies el que t'interessa i de fet és el que volia. Com a inconvenient podria destacar el gran nombre d'estudiants que som a classe, però al final t'hi acabes acostumant.




L'estudiant també ha comentat les seves expectatives de futur.

eduard ansaldo

La meva carrera té moltes sortides i encara no tinc clar què escolliré. Tot i així, crec que m'agradaria dedicar-me a la investigació.






Ansaldo, que va guanyar el premi Ciutat de Sant Cugat de l'any passat, està molt content que se li hagi reconegut l'esforç en el camp dels estudis. Tot i això, recorda que hi ha altres estudiants que han treballat molt per entrar a les seves carreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.