Els bars i restaurants santcugatencs aproven l'ampliació de la llei antitabac


  • Comparteix:

Els bars i restaurants de la ciutat veuen amb bons ulls l'ampliació de la llei que prepara el govern estatal que prohibirà definitivament fumar en bars, restaurants i locals d'oci nocturn. Els restauradors santcugatencs consultats per Cugat.cat consideren positiva la mesura perquè creuen que acabarà amb la situació actual que els encoloma la responsabilitat de decidir si permeten o no fumar en el seu local. Tot i que esperen uns primers mesos durs quan comenci a aplicar-se la prohibició, consideren que la gent s'hi acostumarà.

Els responsables dels diversos locals consultats per Cugat.cat s'han mostrat a favor de la mesura que prepara el govern de l'Estat i que preveu la prohibició definitiva de fumar en bars, restaurants i locals d'oci nocturn.

La majoria d'ells han criticat la llei antitabac vigent fins ara perquè deixa en mans dels restauradors la responsabilitat de decidir si es fuma o no en els seus establiments. D'aquesta manera, asseguren, sempre es deixa 'un sector penjat', ja siguin els fumadors o els no fumadors. Ara, diuen, la llei igualarà tothom.

Els responsables dels locals santcugatencs consideren que la nova llei afectarà els seus negocis durant els primers mesos.

Responsables de bars de la ciutat

És clar que perjudicarà els locals perquè Espanya és un país molt fumador. / Els primers mesos seran molt durs perquè la gent fa el cigarret amb el café.



Tot i els problemes que comportarà la nova normativa, altres responsables de locals de la ciutat afegeixen que la gent s'hi acabarà acostumant.

Responsables de bars de la ciutat

La gent s'hi acabarà acostumant i ni es notarà. / Al final la gent s'adaptarà, fumarà al carrer i tornarà a entrar al local.



Els restauradors consultats per Cugat.cat han lamentat les despeses que van suposar per molts d'ells les obres que van haver de fer per adaptar-se a la normativa vigent i que amb l'ampliació de la llei deixaran de ser necessàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.