Els veïns del carrer de la Creu muntaran parades de roses i llibres per Sant Jordi


  • Comparteix:

Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, els veïns del carrer de la Creu posaran parades de llibres i roses durant tot el dia, mentre que a la tarda hi haurà activitats lúdiques. Alguns dels veïns aprofitaran la diada per reivindicar, de nou, la vianantització del carrer de la Creu.

Com cada any, els veïns del carrer de la Creu s'afegeixen a la celebració de la festivitat del patró de Catalunya. A banda d'engalanar el carrers, els veïns instal·laran les tradicionals parades de roses i llibres. Enguany, la comunitat veïnal ha organitzat actes lúdics, musicals i recitals de poesia a càrrec de l'Aula de Só, que es realitzaran a partir de les 6 de la tarda. Uns dels organitzadors, Joan Amador, ens dóna més detalls d'aquesta festa:

Joan Amador

Josep Canals presentarà un llibre, actuarà un grup d'animació i col·locarem senyeres i una parada de roses i llibres


Malgrat l'ambient festiu de la jornada, alguns veïns reivindicaran la vianantització del carrer de la Creu, que properament s'obrirà al trànsit..



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.