Els Amics de la Unesco organitzen un cicle de xerrades sobre ciència i filosofia


  • Comparteix:

Els punts de contacte entre la ciència i la filosofia serà el tema central del nou cicle de conferències dels Amics de la Unesco Valldoreix- Sant Cugat. Sota el títol de 'Més enllà de la ciència', el col·lectiu cultural espera que aquest cicle, que començarà al maig, obtingui tant d'èxit com les anteriors xerrades.

Els Amics de la Unesco, amb la col·laboració de l'Arxiu Nacional de Catalunya, organitzen pel mes vinent una nova sèrie de ponències que es realitzaran cada dijous a les 8 del vespre. La ciència i la filosofia portarà a l'Arxiu Nacional experts com el catedràtic de psiquiatria de la UAB, Adolf Tobeña o Antoni Prevosti, professor de filosofia de la Universitat de Barcelona, entre d'altres. Montserrat Rumbau, presidenta dels Amics de la Unesco, ens dóna més detalls d'aquestes conferències:

Montserrat Rumbau

Fa dos anys ja vàrem fer aquesta camanya i la resposta ja va ser molt bona


Amb el cicle de xerrades 'Més enllà de la ciència', els Amics de la Unesco posen punt i final al curs. Un curs que ha rebut una gran afluència de públic, tal i com afirma Montserrat Rumbau:

Montserrat Rumbau

Els franciscants també es dediquen a fer classes de reforç, però necessiten material escolar


Al mes de maig, l'entitat també ha preparat una nova sessió de cinefòrum, el dia 14, que projectarà 'Los lunes al sol' a l'ANC. De cara al curs vinent, el col·lectiu valldoreixenc té en cartera noves iniciatives com un cicle de xerrades dedicades al desaparegut Pare Batllori, que organitzen juntament amb l'Ajuntament i el Centre Borja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.