Unes 50 persones participen a l'especial 'Xocolata per tutti' de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Unes cinquanta persones han participat a la divuitena edició del programa 'Xocolata per tutti', que organitza Ràdio Sant Cugat coincidint amb el dilluns de Pasqua. Les pastisseries i forns de la ciutat han col·laborat en aquesta iniciativa regalant 9 mones de Pasqua als oients que han participat al programa.

La tradicional mona de xocolata no pot faltar a la celebració del dilluns de Pasqua. Per això, Ràdio Sant Cugat ha volgut organitzar un any més el concurs 'Xocolata per tutti' per endolçir el final de les vacances de Setmana Santa als seus oients. Una cinquantena de persones han trucat o s'han apropat als estudis del carrer Sant Jordi per participar al concurs radiofònic, que consistia en passar una prova de càlcul o contestar una pregunta.

El responsable d'aquest espai, Joan Vallvé, ha fet una valoració molt positiva del nivell de participació dels oients d'aquesta casa.

Joan Vallvé

Ha trucat gent nova, tant del centre de Sant Cugat com dels districtes i fins i tot de fora de la ciutat


Durant l'emissió del programa 'Xocolata per tutti', de tres hores de durada, les corals La Lira i Unió Santcugatenca han intervingut en directe per acostar als oients una mostra de les tradicionals Caramelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.