Castellers de Sant Cugat, en desacord amb el fet d'associar aquesta tradició amb els toros


  • Comparteix:

Actuació castellera

Actuació castellera

El president dels Castellers de Sant Cugat lamenta les declaracions del senador del PSOE Francisco Javier Sanz en què associa els castellers amb el maltractament d'animals a la festa dels toros. ERC va demanar la retirada de la categoria d'Interès Turístics a les festes on es produís algun tipus de maltractament cap als animals o persones.

Les declaracions de Sanz van tenir lloc aquest dijous en el transcurs del debat d'una iniciativa al ple de la Cambra. El president de Castellers de Sant Cugat, Santi Casanova, considera que aquestes declaracions són innecessàries. Ho ha dit a Cugat.cat.

Santi Casanova

Els que fem castells sabem el que fem. Els pobres animals hi participen sense saber què els fan.


De la seva banda, el senador de CiU, Josep Maldonado ha remès aquest dijous una carta de protesta a la portaveu del grup parlamentari socialista de la Cambra Alta, Carmen Silva, exigint una rectificació pública a Sanz.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquest senyor és un incult i no sap del que parla. Només ens manca això als catalans, que ens comparin amb els toros!!! I el senyor Montilla és d'aquest partit!!!

nunus. Enviat el 28/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.