Cugat tv, un dels primers mitjans digitals que subtitula els seus continguts


  • Comparteix:

Cugat tv, primera televisió on line de Sant Cugat

Cugat tv, primera televisió on line de Sant Cugat

Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, és un dels primers mitjans digitals del país que subtitulen els seus continguts per fer-los més accessibles a tothom. Aquest és un dels aspectes més novedosos del nou mitjà de comunicació del grup Cugat.cat, que s'inaugurarà oficialment dilluns vinent en un acte a EsadeCreapolis.

En el procés de digitalització de la televisió, les administracions públiques han de garantir l'accés de les persones amb discapacitat als continguts televisius, d'acord amb els principis d'accessibilitat universal i disseny per a totes les persones.

Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, ja preveu l'accessibilitat universal amb un sistema de subtítols que permet fer més democràtic l'accés als continguts televisius sense limitacions ni exclusions. Aquesta és una de les novetats principals del nou mitjà de comunicació, com explica la directora del grup multimèdia Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Som un dels primers mitjans digitals que ofereix un contingut subtitolat per fer accessible a tothom la nostra programació.


El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font, han visitat en els últims dies les instal·lacions de Cugat tv per interessar-se pel projecte de televisió on line de Sant Cugat. Tots dos han assenyalat que Cugat tv representa el model a seguir pels mitjans de comunicació i han elogiat l'aposta per la innovació del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat. El president del CAC assistirà dilluns a l'acte d'inauguració oficial de Cugat tv, que se celebrarà a EsadeCreapolis presidit per l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.