Desarticulat un grup de lladres que actuaven disfressats d'executius a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup de lladres que presumptament assaltaven pisos disfressats d'executius. Segons la policia, els tres detinguts fins ara són responsables d'almenys 27 robatoris en vivendes de diferents ciutats del territori català, entre elles Sant Cugat.

Els Mossos d'Esquadra han indicat que els presumptes lladres actuaven arreu del territori català i ho feien de forma organitzada. Per no aixecar sospites, anaven vestits d'executius i transportaven les eines necessàries per als robatoris a l'interior de maletins professionals.

L'objectiu dels furts eren els diners en metàl·lic, les joies i els objectes electrònics de petites dimensions, com ordinadors portàtils i telèfons.

Als detinguts, que ja són a la presó per ordre del jutge, se'ls imputen fins ara 27 robatoris en diferents ciutats dels territori català, entre elles Sant Cugat, Barcelona, Terrassa, Sabadell, Sallent i Puig-reig. La investigació va permetre detenir els lladres 'in fraganti' després de cometre un robatori a Calafell.

La investigació continua oberta, ja que s'espera detenir un quart integrant del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.