Josep Vergés presenta el seu darrer llibre en un acte celebrat a la Unió Santcugatenca


  • Comparteix:

Descriure l'actual situació política de Catalunya és l'objectiu de 'La caiguda de l'imperi Pujol', de l'economista santcugatenc Josep Vergés. La presentació del llibre, que és una crítica al joc d'interessos partidistes nascut al voltant del govern català, ha tingut lloc a la Unió Santcugatenca.

El llibre de Vergés retrata la trajectòria política del govern de la Generalitat de Catalunya des que Jordi Pujol va pujar al poder el 1980. L'excandidat a la presidència d'Omnium Cultural opina que el pacte amb el Partit Popular és un dels errors més greus que ha comès la federació nacionalista durant el període que ha estat al govern.


Josep Vergés

Per primera vegada els ciutadans poden decidir que és el que volen; si continuar amb un govern corrupte o apostar per un canvi


Vergés és exmilitant d'Unió Democràtica de Catalunya, d'on va ser expulsat per denunciar el cas Treball a la Unió Europea. L'economista considera que la ciutadania catalana té l'oportunitat de canviar el panorama polític català a les properes eleccions municipals i nacionals catalanes.

Josep Vergés

Catalunya no ha d'estar governada per un partit anticatalà


L'autor de 'La caiguda de l'imperi Pujol' també ha publicat altres llibres, entre els quals destaca 'Tots els homes de Duran, la corrupció política de Catalunya' i 'Corruptors i corruptes'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.