La Plataforma Aturem a Guerra convoca una cassolada popular pel dia abans de les eleccions


Temes relacionats

El PP lamenta que els partits d'esquerra no es desmarquin de la Plataforma Aturem la Guerra (14/mai/03)


  • Comparteix:

La Plataforma Aturem la Guerra organitzarà durant la jornada de reflexió electoral una cassolada popular per mostrar el seu rebuig en contra de la guerra i la política bel·licista mantinguda per José Maria Aznar en el conflicte a l'Iraq. Aquesta activitat s'emmarca dins la campanya contra la guerra a l'Iraq, que inclou una cercavila per informar sobre el boicot preventiu.

El programa d'activitats continua demà a una xerrada sobre Afganistan i Iraq a càrrec de la Plataforma Anti-guerra de la Universitat Oberta de Catalunya. Dilluns vinent, la plataforma lliurarà a la seu del PP les mil targes que va recollir entre els ciutadans demanant responsabilitats per la guerra. L'acte central serà una cassolada popular el dia 24, jornada de reflexió electoral, per advertir els santcugatencs que votar el PP significa, diuen, estar d'acord amb la guerra a Iraq.

A final de mes, s'ha organitzat una cercavila-cassolada per informar la població del boicot que volen fer a les multinacionals Coca-Cola, BP, BBVA i Marlboro. El membre de la plataforma, José Fernando Mota, confia en el bon seny ciutadà:

José Fernando Mota

Si els ciutadans fem un consum responsable podem evitar moltes coses


Els actes que ha organitzat, de moment, la plataforma finalitzen amb la participació a la manifestació que es farà el dia 1 de juny a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.