El nombre d'usuaris d'autobús a Valldoreix creix un 8,2% en un any, segons l'EMD


  • Comparteix:

Els usuaris han augmentat, segons l'EMD

Els usuaris han augmentat, segons l'EMD

El transport urbà d'autobusos de Valldoreix ha registrat un increment del 8,2% durant el 2009, segons l'EMD. Més de 300.000 persones han utilitzat el servei d'alguna de les tres línies del territori. L'ens ha destacat que Valldoreix és de les poques zones de la demarcació de Barcelona on els viatgers han augmentat.

L'EMD de Valldoreix atribueix l'augment del nombre d'usuaris a un conjunt d'iniciatives que ha impulsat amb el pla de millora i ampliació del servei. Entre les propostes, l'entitat destaca la compra de tres nous autobusos, la instauració de la tercera línia del territori, l'arribada dels autobusos a la Colònia Montserrat i al barri de Can Casulleres, la planificació de nous horaris de les línies i la implamentació de més marquesines a les parades.

Aquestes accions, segons l'ens, han anat acompanyades d'una feina de pavimentació i millora dels carrers per on circulen les línies i de tasques de gestió i obtenció de subvencions per posar el dia al transport. Les mesures permeten una planificació adequada pels propers anys en què l'EMD vol posar en marxa més actuacions. Escoltem la presidenta de l'entitat, Montserrat Turu, en declaracions a Cugat.cat.

Montserrat Turu

Haurem de treballar per augmentar la freqüència, implantar una nova línia i ampliar la gratuïtat per la gent jove i la gent gran.



Dades de l'Autoritat del Transport Metropolità demostren que l'ús del transport públic a la demarcació ha baixat un 2% en el primer semestre del 2009 en comparació amb el mateix període de l'any anterior.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Totes les dades que facilita la Turu son inexactes.Ni han comprat 3 autobusos,l'arribada als barris fa 4 anys,la millora de la pavimentació ???etc,etc.En tot cas el supossat aument d'usuaris es deu al fet de ser imposible aparcar a l'Estació i al CAP.Que no vengui tan fum i treballi mes pel poble en contes de autopromocionarse.

Ricard . Enviat el 5/feb/10


Ampliar la gratuitat per la gent jove fa anys que ho diu sra. Turu. Ja ho venien a l'anterior gobern i amb un any que li queda dubto que ho pugui complir. Es clar, que això al tripartit es un "clàssic". A veure si el proper gobern no triga tant com vosté, encara que la meva filla ja serà major d'edat...

david. Enviat el 5/feb/10


Uy...uy... els convergents negant el que es evident, segueix la campanya de descredit. Que no es pugui aparcar a la estació es degut a una idea de la Angels Sole que ha estat un absolut fracas. Al CAP sols tenen que aparcar als que van a visitarse. Com es pot negar que els autobusos els va comprar el primer equip de govern de la Montse Turu ?

joanet. Enviat el 5/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.