El primer candidat a la presidència del CMSC, Paco Cruces, aposta pel continuisme


Temes relacionats

Francesc Duch no repetirà com a president del CMSC (27/des/09)


  • Comparteix:

Seu del Club Muntanyenc

Seu del Club Muntanyenc

Paco Cruces presentarà una candidatura a les eleccions generals que el Club Muntanyenc (CMSC) celebrarà el 18 de març. La junta ha fet oficial aquesta data en l'assemblea de socis, a la qual l'actual president, Francesc Duch, ha deixat clar que no es tornarà a presentar als comicis. El nou candidat comptarà amb el suport d'alguns membres de la junta actual que es presentaran a les eleccions amb Cruces al capdavant de la llista.

Francesc Duch, que ha estat sis anys a la presidència, ha al·legat que deixa el càrrec per motius familiars i diu que l'entitat es mereix 'algú que s'hi pugui dedicar del tot'. Tot i que aquest dimarts la junta actual ja ha fet oficial la seva dimissió i ha convocat eleccions, serà l 17 de febrer quan s'obrirà el període oficial per presentar candidatures que restarà obert fins el 22 de febrer.


El nou candidat a la presidència del Club Muntanyenc, Paco Cruces, ha explicat els motius que l'han dut a presentar-s'hi.

Paco Cruces

Jo volia donar suport a un candidat més jove de l'actual junta però cap d'ells vol continuar i em van proposar que m'hi presentés jo.



Cruces també ha avançat que elaborarà una candidatura continuïsta amb la qual intentarà assolir objectius més enllà de l'estabilitat econòmica que ja ha aconseguit l'actual junta.

Paco Cruces

Potenciar les seccions, els joves, la integració de persones amb certes discapacitats.


Les eleccions a la junta i a la presidència se celebraran el 18 de març. Aquest dilluns Cruces es reunirà amb els membres que li donaran suport a la candidatura per detallar la campanya que presentaran el proper 17 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.