La metgessa santcugatenca Núria Querol lluitarà al Parlament contra les curses de braus


  • Comparteix:

Núria Querol és santcugatenca

Núria Querol és santcugatenca

La metgessa i biòloga santcugatenca Núria Querol ha estat convidada per la Plataforma Prou! a unir-se al grup d'experts que debatrà l'abolició de les curses de braus al Parlament aquest dimecres i dijous. Querol participa en diferents projectes d'educació humana i prevenció de la violència, així com en entitats que busquen mètodes alternatius a l'experimentació amb animals.

La santcugatenca tindrà 15 minuts per exposar els seus arguments en contra de les curses de braus davant dels diputats catalans, juntament amb altres personalitats com filòsofs, psicòlegs i extoreros. La Plataforma Prou! ha recaptat unes 180.000 firmes en contra de les curses taurines.

Núria Querol ha explicat a Cugat.cat quin objectiu té aquest grup de persones que participarà en el debat del Parlament.

Núria Querol

Farem de portaveus dels ciutadans per intentar posar fi a aquest espectacle ancestral i repugnant.


Querol va participar en la primera investigació sobre psicopatia i maltractament animal feta a l'Estat espanyol. Actualment forma part de la comissió d'experimentació animal de la Generalitat, que busca mètodes alternatius a l'experimentació amb animals.

Sant Cugat és un municipi antitaurí i 'amic dels animals', després d'una moció aprovada al ple el 2005 presentada per ERC.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quin orgull per a la nostra Ciutat saber que hi ha professionals tan humans. Enhorabona i molta sort al Parlament a tots els defensors dels animals.

Anna Martí. Enviat el 2/mar/10


Moltes gràcies a Cugat.cat per fer-se ressó de l\'esforç de tants ciutadans per lluitar contra la crueltat envers els animals. Si voleu més informació sobre violència envers els animals o notícies diverses, podeu visitar: http://lasvidasdelosanimales.blogspot.com/ http://www.gevha.com

Núria Querol i Viñas. Enviat el 2/mar/10


Compareixença de la doctora al Parlament http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/videos?p_cp1=600000&p_cp2=tot&p_cp3=77&p_cp22=cerca

Marc Hansen. Enviat el 4/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.