La màgia guia uns Premis Ciutat de Sant Cugat que reivindiquen un cop més la identitat local


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat els Premis Ciutat de Sant Cugat com un reconeixement a aquells referents de la ciutat que són exemple de la identitat santcugatenca. La màgia ha estat la protagonista d'aquesta 5a edició de la gala, amb diverses actuacions del Mag Lari i del Mag Edgar, que han elaborat sorprenents trucs amb els que han deixat bocabadats els espectadors. La periodista Montse Soto, juntament amb els mags, ha comptat amb la complicitat i els somriures del públic per guiar la cerimònia amb un toc d'humor. La nota musical ha arribat de la mà de la formació santcugatenca La Porta dels Somnis que ha interpretat una versió pop de l'himne 'A Sant Cugat'.

La cerimònia, que ha donat el tret de sortida amb puntualitat, ha sorprès des del primer moment els espectadors que han omplert totes les butaques del Teatre-Auditori. El grup local La Porta dels Somnis ha escalfat motors amb la interpretació de tres temes propis i una versió de l'himne 'A Sant Cugat', amb Toni Xuclà, compositor de la peça.

Aquest n'és un fragment.

Himne

Versió pop de l'himne 'A Sant Cugat' de Toni Xuclà.




El mag Edgar ha fet aparèixer d'una caixa la periodista Montse Soto, que ha pres el fil conductor de la gala. La presentadora ha descrit la màgia com 'l'art d'amagar per entretenir' i ha demanat als espectadors que 'deixin suspesa la raó'.

Montse Soto

En la màgia no hi ha gairebé res impossible. En el món màgic, l'espectador ha d'entendre amb els sentiments i deixar suspesa la raó.


Una simbiosi d'il·lusionisme i humor ha captivat el públic, que ha respost amb rialles i càlids aplaudiments. El mag Lari també ha fet la seva aparició a l'escenari amb una actuació irònica i plena de fantasia que ha servit per donar pas al lliurament de premis.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa; el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, i l'empresari Ramon Grau han estat algunes de les personalitats encarregades de lliurar els premis als guanyadors, en una edició patrocinada per Opel Autocugat i Vodafone.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha reservat fins el final la revelació del premi extraordinari de la cerimònia que finalment ha distingit el president de la Unipau i de l'ONG Justícia i Pau, l'economista Arcadi Oliveres. Recoder ha desglossat els diferents ítems que configuren la identitat santcugatenca, amb una relació amb els diferents premiats.

Alcalde

Els candidats són persones, institucions, empreses dels quals ens enorgullim.


La gala, patrocinada per la Fundació Vodafone, Opel Auto Cugat, el Diari de Sant Cugat i Cugat.cat; ha satisfet els gairebé 800 espectadors que han omplert tot l'aforament de l'equipament municipal.

Aquells que no han pogut assistir als Premis Ciutat de Sant Cugat al Teatre-Auditori els han pogut seguir a Cugat.cat. El mitjà de comunicació multimèdia local ha ofert en directe la gala a través de Cugat diari (www.cugat.cat), i de Cugat ràdio (91.5 fm) que ha informat a cada butlletí horari de la màxima actualitat amb connexions en directe al Teatre-Auditori. A més, aquells que no han pogut veure els premis en temps real, tenen l'opció de seguir la cerimònia íntegra en diferit a través de la televisió on line de la ciutat, Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.