El mal temps d'aquesta setmana redueix a la meitat els participants de la caminada popular fins a Montserrat


  • Comparteix:

Basília de Montserrat

Basília de Montserrat

Prop d'un centenar de persones han participat aquest diumenge a la novena edició de la caminada popular fins a Montserrat. Els excursionistes han sortit de la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) a les sis del matí i han recorregut a bon pas els 39 quilòmetres que uneixen la nostra ciutat amb la basílica de Montserrat. L'organització ha confirmat que la caminada s'ha produït sense incidents, tot i el fred intens que han patit de matinada.

Els organitzadors han atribuit el descens de la participació al mal temps d'aquesta setmana, ja que tenien previst l'assistència de prop de 200 persones i finalment, només s'han animat la meitat.

Tot i així, un dels responsables de la caminada Nacho Gonzalvo ha fet un balanç positiu del transcurs de l'activitat. Segons Gonzalvo, només han patit el fred a primera hora i han tingut petites dificultats per creuar la riera de camí a Ullastrell i per esquivar les plaques de gel que s'han format a mitja muntanya de Montserrat.

Nacho Gonzalvo

Al començament bastant fred però la caminada ha anat molt bé. El recorregut estava bé tot i que alguns s'han mullat a la riera d'Ullastrell.


La caminada ha travessat les Fonts, Ullastrell, Olesa i Monistrol. En aquests municipis el CMSC ha instal·lat punts de control on els participants han pogut recuperar energies amb entrepans i begudes calentes. Tot i que sis persones han abandonat la marxa, la resta ha fet el cim entre les cinc i les sis de la tarda i han pogut tornar a Sant Cugat amb els autobusos que ha habilitat l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.