El Fons Social Sant Cugat-Valldoreix porta a debat la situació dels immigrants a Catalunya


  • Comparteix:

Acte anterior del Fons Social Sant Cugat Valldoreix

Acte anterior del Fons Social Sant Cugat Valldoreix

La situació actual de la immigració a Catalunya i els conflictes derivats d'aquest fenomen centren la conferència 'La convivència és possible?' La immigració a Catalunya, avui', que farà el diputat al Congrés per CiU, Carles Campuzano, aquest dilluns a les vuit del vespre al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). La xerrada, organitzada pel Fons Social Sant Cugat-Valldoreix, estarà presidida per l'alcalde, Lluís Recoder. L'entitat porta 12 anys oferint recursos econòmics als immigrants de la ciutat.

Els darrers conflictes relacionats amb la immigració que han tingut lloc a diverses poblacions catalanes han motivat el Fons Social Sant Cugat-Valldoreix a fer reflexionar la ciutadania sobre la situació actual dels immigrants amb la conferència 'La convivència és possible? La immigració a Catalunya, avui'. El diputat convergent al Congrés, Carles Campuzano, serà l'encarregat de desenvolupar les característiques del fenomen. L'alcalde, Lluís Recoder, presidirà l'acte, que tindrà lloc a les vuit del vespre al CMSC.

La presidenta de l'entitat, Maria Antònia Gili, ha explicat a Cugat.cat que les idees sobre immigració de Campuzano van en sintonia amb l'entitat.

Maria Antònia Gili

Quan vam començar en Campuzano em va ajudar molt en aquesta qüestió. Coincidim en la manera de pensar.


El Fons Social Sant Cugat-Valldoreix, porta 12 anys treballant per oferir ajut econòmic als immigrants del municipi a través de l'oferta de préstecs sense interessos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.