Valldoreix estrena amb èxit un mercat setmanal propi


  • Comparteix:

El mercat està situat cada dissabte al carrer del Bruc

El mercat està situat cada dissabte al carrer del Bruc

El Mercat setmanal de Valldoreix arrenca amb força en una primera edició que ha aplegat centenars de persones del territori i els voltants. La fira, que ofereix des de productes d'alimentació fins a roba i llibres, neix amb l'objectiu d'evitar que els valldoreixencs hagin de marxar del territori per comprar. A més, la iniciativa vol ser un punt de trobada per fomentar el comerç local i la cohesió social entre els veïns.

El mercat sorgeix de les reivindicacions dels veïns, que es queixaven d'haver-se de desplaçar fora del territori per adquirir els productes que necessitaven. El Casal d'Avis de Valldoreix ha impulsat la iniciativa, que ofereix una gran diversitat de productes amb l'objectiu de cobrir la demanda del districte.

Els valldoreixencs han explicat per què creien necessari aquest mercat i què els aporta. Són declaracions a Cugat.cat.

Veïns

És molt còmode. / Vèiem les àvies carregades que havien d'agafar l'autobús. / Havíem de baixar a Sant Cugat a comprar.




La fira vol ser un espai central on els comerciants puguin vendre periòdicament els seus productes. A més, el mercat té la intenció de convertir-se en un punt de trobada entre els valldoreixencs i fer créixer el 'caràcter de poble' del territori, tal i com ha dit la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu.

Montserrat Turu

Ens permet la cohesió social i generar un punt de trobada cada cap de setmana. És un lloc on Valldoreix vol fomentar el caràcter de poble.




Els assistents a la inauguració de la fira, que ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça de l'Estació de Valldoreix, han compartit una copa de cava i els més petits han gaudit d'activitats infantils. El mercat s'ubicarà cada dissabte al carrer del Bruc, al costat de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.