Arcadi Oliveres, a favor de la vaga general per mostrar el rebuig a les mesures anticrisi del govern


  • Comparteix:

'Una vaga general on participi tothom és l'única resposta que mereixen les mesures anticrisi del govern espanyol'. Ho ha afirmat l'economista santcugatenc Arcadi Oliveres, que ha criticat les actuacions adoptades per l'Estat perquè 'només afavoreixen els poderosos i perjudiquen els més febles'. Reduir la despesa pública en armament i 'anar a buscar ingressos a les capes més riques de la societat' són algunes de les propostes que ha fet Oliveres aquest dilluns en el marc d'una 'Tertúlia amb Amics' a l'espai gastronòmic Bach Selecció.

Segons Oliveres, les mesures adoptades pel govern espanyol són 'innecessàries' i pressionen la població més desafavorida. L'economista diu que cal anar a buscar els ingressos a les capes més riques de la societat i defensa que s'apliquin mesures al sector financer i armamentístic, enlloc de retallar les pensions i els sous dels funcionaris.

Per mostrar el seu rebuig vers aquestes mesures, Oliveres està a favor d'una vaga general on participi tota la població. Així ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Arcadi Oliveres

No s'han de restringir les pensions ni els sous. La única resposta que mereixen aquestes mesures és una vaga general absolutament de tothom.


Arcadi Oliveres ha ofert la xerrada 'Les crisis que qüestionen el sistema', organitzada pels Amics de Pedra i Sang dins el cicle 'Tertúlia amb Amics'. La conferència ha anat precedida d'un acte d'homenatge a l'actriu i directora de teatre santcugatenca Sílvia Servan, que va morir divendres passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.