Un sistema de videoclub a domicili a través d'Internet arriba a la ciutat des de Girona


  • Comparteix:

Imatge del videoclub on-line / Font: Cinemapost.es

Imatge del videoclub on-line / Font: Cinemapost.es

El videoclub gironí Nouvelle Vague vol implantar a Sant Cugat un servei de cinema a domicili, basat en un model ja existent als Estats Units i a Anglaterra. A través del web Cinemapost.es, els santcugatencs poden accedir a un catàleg de més de 2.000 títols de cinema d'autor, independent i comercial, i rebre el film en format DVD amb correu ordinari.

Un dels impulsors de la iniciativa, Federico Vega, ha explicat a Cugat.cat que Cinemapost vol fer front a la crisi del sector dels videoclubs oferint a domicili els productes d'aquest espai. Vega ha destacat quins aspectes de Cinemapost.es poden interessar als santcugatencs.

Federico Vega

És un concepte orientat a oferir cinema de qualitat allà on no hi ha un espai físic on poder llogar pel·lícules.


Un cop l'usuari ha vist el film, el pot tornar també mitjançant correu ordinari a través d'un sobre amb franqueig prepagat que la pròpia empresa proporciona. El videoclub a domicili Cinemapost compta amb tres tipus de tarifes mensuals que oscil·len entre els 12 i els 24 euros, segons el nombre de pel·lícules que l'usuari vulgui llogar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.