Les actuacions en directe i la inauguració del teatre de Mira-sol marquen l'inici de la Festa Major del districte


  • Comparteix:

'La increïble història de Carles Carolina', principal actuació de la primera nit de Festa Major a Mira-sol

'La increïble història de Carles Carolina', principal actuació de la primera nit de Festa Major a Mira-sol

Teatre, flamenc i música en directe centren la jornada inaugural de la Festa Major del districte de Mira-sol. Des de les deu de la nit, els mirasolencs enceten un cap de setmana amb més d'una vintena d'activitats que també serviran per estrenar un nou equipament cultural, el teatre del districte.

La companyia Mira-sol teatre donarà el tret de sortida aquest divendres a la primera nit de festa del districte. La representació de l'obra 'Fum, fum, fum' inaugurarà oficialment el nou teatre de Mira-sol. Mitja hora després, el carrer Mallorca serà l'escenari del flamenc del cos de dansa del Centro Popular Andaluz, Las Malvalocas, a qui acompanyarà el Coro Rociero de Rubí.

La pista del Casal Cultural de Mira-sol es mourà a ritme dels timbals de Kata-Kitinga al punt de la mitjanit. El conjunt musical 'La increïble història de Carles Carolina' agafa el relleu del grup de percussió a partir de dos quarts d'una. El grup local The Risas seran els teloners dels barcelonins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.