Els Amics de la UNESCO marxen dissabte a Rumania per aconseguir més apadrinaments


  • Comparteix:

Els Amics de la UNESCO visitaran alguns infants apadrinats.

Els Amics de la UNESCO visitaran alguns infants apadrinats.

Els amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat marxen demà dissabte cap a la ciutat romanesa de Roman per visitar alguns del 54 nens apadrinats i fer arribar el material escolar i d'abric recollit durant els últims mesos. A la tornada, l'entitat vol engegar una campanya perquè cada associació de Sant Cugat apadrini un infant per només 18 euros al mes.

Amb aquests 18 euros es possibilita que aquests nens mengin carn, tinguin roba d'hivern i puguin anar a l'escola. De moment, 20 persones dels Amics de la UNESCO s'estaran des del dia 12 fins el dia 20 veient en quines condicions viuen els nens que ja han estat apadrinats. La presidenta de l'entitat, Montserrat Rumbau, ha explicat que el viatge també servirà per veure com està la granja que s'ha ajudat a construir amb fons de Sant Cugat:

Montserrat Rumbau

Volem veure la granja que es va construir amb el 0,7% dels pressupost de Sant Cugat, també els aparells per fer formatge i les condicions dels nens.


Rumbau ha avançat que a la tornada s'intentarà augmentar el nombre d'apadrinaments dels nens. La intenció és que cada associació de la ciutat apadrini un infant. Amb un cost baix, els nens poden gaudir de prestacions, per ells, impensables ara com ara:

Montserrat Rumabu

Volem oferir a la les associacions i entitats que apadrinin cada una un nen per només 18€.


En el viatge es farà entrega de tot el material recollit durant aquests mesos que inclouen roba, material escolar i sabates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.