L'Ajuntament dóna 15 dies per actuar al propietari de l'immoble esfondrat dijous


  • Comparteix:

Immoble afectat

Immoble afectat

L'Ajuntament insta els propietaris de l'immoble número 45 del carrer Sabadell, que s'ha esfondrat parcialment aquest dijous, a engegar un projecte de remodelació de l'edifici o bé a declarar-lo en ruïna. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha donat al propietari un termini de 15 dies perquè actuï, i en cas contrari, l'Ajuntament serà qui efectuarà els treballs que consideri idonis i li carregarà el cost total.

L'edifici, deshabitat des de fa anys, ha patit l'ensorrament d'una part de la teulada sense causar danys personals ni materials als edificis contigus. Ara l'Ajuntament ha demanat als propietaris que remodelin l'estructura de l'edifici o procedeixin a un enderrocament total o parcial, respectant en qualsevol de les decisions els criteris tipològics de la façana que comparteixen les cases del casc antic.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha concretat les opcions d'actuació que tenen els propietaris de l'immoble afectat.

Mercè Conesa

Hi ha dues alternatives: enderrocar-lo tot i construir-lo d'acord amb els criteris tipològics del casc antic, o bé rehabilitar-lo.




Conesa també ha especificat què passarà si la part privada no compleix amb les demandes que els ha fet l'Ajuntament.

Mercè Conesa

El propietari ha d'iniciar les actuacions en un termini de 15 dies. En cas contrari, entraríem a fer els treballs i li carregaríem el cost a la propietat.




L'Ajuntament ja havia obert un expedient sancionador a aquesta propietat el 2009. Pel que fa a la casa ensorrada fa dues setmanes del carrer Major, l'Ajuntament ha avançat que la propietat té previst refer la part caiguda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.