Protegir-se del sol, hidratar-se i limitar l'activitat física, mesures clau per prevenir l'onada de calor


  • Comparteix:

Beure aigua i evitar el sol directe, consells claus per combatre la calor

Beure aigua i evitar el sol directe, consells claus per combatre la calor

L'Ajuntament recomana als santcugatencs que prenguin mesures per protegir-se de la calor davant l'augment de les temperatures d'aquests dies. Evitar el sol directe, limitar l'activitat física i hidratar-se són alguns dels consells que fa el consistori davant l'avís de risc de nivell 1 per la calor que s'ha activat a tot el país. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que les altes temperatures es mantinguin fins diumenge i que a partir de dilluns hi hagi un lleu descens.

Dins el domicili, és important tancar les finestres durant les hores de sol i obrir-les a la nit per refrescar l'habitatge. També es recomana evitar el sol directe al carrer amb gorres i barrets i portar roba lleugera. Per evitar la calor, s'aconsella caminar per l'ombra i descansar a llocs frescos al carrer, així com també beure aigua sovint i no deixar els infants als cotxes amb les finestres tancades.

L'alimentació també és un punt clau davant les altes temperatures. Es recomana beure aigua i sucs de fruita i evitar les begudes alcohòliques, així com també els menjars calents i que portin moltes calories.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.