Els IES encara no disposen del sistema per fer la docència en format digital


Temes relacionats

Els alumnes del Joaquima Pla i Farreras i del CAR utilitzaran llibres digitals el curs vinent (27/ago/10)


  • Comparteix:

Els mestres han rebut formació per utilitzar el nou sistema

Els mestres han rebut formació per utilitzar el nou sistema

L'IES Joaquima Pla i Farreras encara no té els ordinadors ni la infraestructura necessària per engegar el curs utilitzant el format digital enlloc dels llibres de text, tal i com estava previst. De la seva banda, l'IES del Centre d'Alt Rendiment (CAR) no tenia a finals d'aquesta setmana accés als continguts digitals del curs. Aquests centres són els pioners de la ciutat en la substitució dels llibres de text per ordinadors en marc del projecte 'Educat 1x1'.

Segons ha pogut saber Cugat.cat, els dos centres encara no estan preparats per iniciar les classes aquest dimarts amb el nou sistema educatiu digital en funcionament. El programa 'Educat 1x1', impulsat des de la Generalitat, incorpora els ordinadors, la banda ampla, les xarxes Wi-Fi i les pissarres electròniques a les aules.

L'Institut Joaquima Pla i Farreras ha incorporat el mètode aquest curs, però encara no ha rebut els aparells, no té feta la connexió necessària i tampoc han arribat les pissarres. Segons han explicat des del centre, des del Departament d'Ensenyament asseguren que aquesta situació se solucionarà abans de finals de mes.

L'altre centre de la ciutat adherit al nou sistema educatiu és l'Institut del CAR. En el seu cas ja disposen de totes les instal·lacions necessàries però a finals de setmana encara no disposaven de l'accés als continguts docents. Els responsables tenen concertada una entrevista amb representants del departament i confien en desencallar el problema.

Fonts del Departament d'Ensenyament han explicat a Cugat.cat que aquests problemes s'estan succeint en diferents punts del territori. Tant membres de Serveis Territorials d'Ensenyament com del programa 'Educat 1x1' estan treballant per solventar la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.