Finalitzen les obres de l'escola bressol Nostra Senyora de Montserrat a temps per l'inici del curs


  • Comparteix:

Les obres de l'escola bressol Nostra Senyora de Montserrat s'han enllestit a temps perquè els nadons comencin el curs aquest dilluns. La rampa de l'entrada, la incorporació dels canviadors i lavabos dins les aules i el canvi d'ubicació de la classe dels lactants a la planta baixa són les principals remodelacions de l'edifici, que està acollint 67 infants. Els treballs en aquest centre municipal els ha fet l'empresa Carles Martínez Fuentes i han tingut un cost de 230.000 euros.

La coordinadora de Nostra Senyora de Montserrat, Núria Pujolar, ha explicat les millores més destacades que s'han efectuat durant l'estiu.

Núria Pujolar

Ha quedat molta llum, els lavabos dins les aules, la classe dels lactants a la planta baixa, que era necessària.



L'alcalde, Lluís Recoder, i la regidora d'Educació, Esther Salat, han visitat el centre aquest dimecres per veure el resultat de les obres. Recoder ha detallat les principals remodelacions plantejades i assolides.

Lluís Recoder

La rampa d'entrada, les noves finestres, l'ampliació de la cuina, la renovació dels canviadors. És magnífica, estem molts contents.




La parròquia ha cedit a l'Ajuntament la titularitat del centre Nostra Senyora de Montserrat per aquest curs. Amb aquesta incorporació, Sant Cugat suma set escoles bressol municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.