Les intenses pluges causen petits desperfectes a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Bombers han reforçat la xemeneia.

Els Bombers han reforçat la xemeneia.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha desactivitat l'alerta per risc de pluges a Sant Cugat i a la resta de la comarca durant tot avui. Les intenses pluges que han caigut a la ciutat al llarg del cap de setmana no han provocat problemes greus tot i que han obligat als bombers a assegurar una xemeneia del carrer Sant Jordi que s'ha esmicolat per l'efecte d'un llamp.

A mig matí, un llamp ha trencat una xemeneia d'un bloc de pisos situat al carrer Sant Jordi. A causa de l'impacte, la xemeneia, feta d'obra vista, s'ha esquerdat provocant la caiguda de trossos de maó al llarg de tot el carrer. L'accident no ha causat ferits però ha obligat els bombers a intervenir per tal de sanejar la façana. Sortosament, tot ha quedat en un ensurt per als veïns. Una testimoni, Maria Teresa Rubio, ens explica els fets.

Maria Teresa Rubio

He sentit una cop molt fort, una llum encegadora i de cop la xemeneia s'ha trencat i ha deixat anar trossos de totxana que s'han esmicolat i s'han desprès.

Josefina Ruiz, una de les veïnes que viu just davant l'edifici danyat, assegura que el soroll ha estat fortíssim.

Josefina Ruiz

Ha estat un soroll molt fort. Em pensava que havia caigut alguna cosa, com antenes a casa meva. Però he mirat bé i he vist que a casa meva no era.

També al matí, els bombers han hagut d'inervenir en un edifici del carrer Frederic Mompou, on l'aigua ha annegat el forat de l'ascensor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.