Recollida d'aliments a la ciutat per combatre la fam del país


Temes relacionats

Unnim destina fons a tres entitats santcugatenques sense ànim de lucre ( 4/nov/10)


  • Comparteix:

Serrat és un dels col·laboradors

Serrat és un dels col·laboradors

Sant Cugat tindrà tres punts de recollida d'aliments per col·laborar amb la iniciativa solidària del Banc dels Aliments i l'obra social d'Unnim. Els llocs de recaptació s'ubicaran a la ciutat aquest divendres i dissabte a tres supermercats: al Consum de l'avinguda Rius i Taulet i als Caprabos de la Rambla del Celler Coperatiu i del carrer Salvador Espriu. L'objectiu de les dues entitats és aconseguir recaptar 400 tones de queviures, el doble que en la primera edició al novembre de l'any passat.

El delegat de l'obra social Unnim a Sabadell, Joan Carles Sunyer, ha recomenat fer donacions d'aliments que no tinguin dades curtes de caducitat com ara llegums, arròs, oli i llet. Sunyer també ha explicat com es reparteix el que s'ha recollit.

Joan Carles Sunyer

Es porten a la central del Banc d'Aliments. Es reparteixen entre tota la xarxa de l'entitat: parròquies, menjadors i altres.










Aquest any s'han instal·lat més punts de recollida que l'any anterior, un total de 315 a tot Catalunya, on treballaran 3.400 voluntaris. Si no es pot assistir a cap ubicació també, es pot fer la donació per internet a la web del banc d'aliments, Bancdelsaliments.org, on es poden comprar queviures en línia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.