El 'Sobre rodes' es consolida en la seva 3a edició


  • Comparteix:

Moment de la 3a edició del 'Sobre Rodes'

Moment de la 3a edició del 'Sobre Rodes'

Unes 350 persones han participat aquest diumenge en la 3a edició del projecte 'Sobre rodes', que recull bicicletes, patins, patinets i objectes semblants per fomentar la seva reutilització. L'Institut de la Infància, organitzador de la iniciativa, es mostra satisfet amb la resposta que ha obtingut el projecte i considera que l'edició d'enguany demostra la seva consolidació.

Fins a 80 objectes amb rodes i 300 llibres és el que s'ha recollit enguany en la 3a edició de 'Sobre rodes' que ha tingut lloc a l'escola de Gerbert d'Orlach. El projecte busca fomentar el reciclatge i la reutilització, però també fomentar la solidaritat i la cohesió social entre els més petits.

La directora de l'Institut de la Infància de Barcelona, Verònica Bronstein, s'ha mostrat molt satisfeta amb el desenvolupament que està tenint el projecte.

Verònica Bronstein

Aquest any es nota que la gent ho espera i s'ho pren seriosament. S'afegeixen entitats i es consolida el treball en xarxa i la participació.



A més de recollir i repartir diversos objectes, s'ofereixen diversos tallers com circuits d'educació vial, construcció de cases de nines amb cartró i contacontes amb la visita de l'escriptora Aitana Bernabé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.